ACCESS BARS CLASS.

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten?

Wil je zelf de Bars leren geven?

Hoe zou het voor je zijn om een eenvoudige techniek te leren om meer gemak en vreugde in jouw leven én dat van anderen te creëren?  Wat als er een tool zou zijn om meer rust en ruimte te ervaren? Een techniek die je heel gemakkelijk uit kunt wisselen met vrienden en familie, maar die je ook heel goed kunt toepassen in je praktijk. Zou dit een bijdrage kunnen zijn voor jou?
Dan is een Access Bars Class echt iets voor jou.

Wat zijn de bars?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor ontstaat er ruimte en die ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te leiden waar je naar verlangt.  Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt.

In totaal zijn er 32 punten. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.  Op al die gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lijf.  Wanneer je nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude ballast los te laten. Moeiteloos en met gemak.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je hele leven ten goede.

Mijn eigen ervaring!

Wanneer ik naar mijn eigen leven kijk, is er in korte tijd veel veranderd. Ik heb meer rust in mijn hoofd, pieker minder over dingen die ik niet in de hand heb en maak me niet meer druk om zaken die niet mijn verantwoordelijkheid zijn.

Maar de belangrijkste verandering is toch wel dat ik nu kan GENIETEN van al het goede dat in mijn leven is. En het mooie is: dat kun jij ook leren!

Wat leer je?

Tijdens de Access Bars Class leer je in één dag hoe je de punten op het hoofd kunt behandelen en krijg je een aantal tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Tools waarmee je jouw eigen leven en dat van anderen kunt verrijken.

Na afronding van deze class ben je Bars practitioner en mag je behandelingen geven aan je gezin, vrienden, familie en/of cliënten in jouw praktijk. Je mag ook gratis Bars sessies uitwisselen met collega Bars practicioners, zodat jij zelf ook blijvend kunt profiteren van de helende werking van de Bars.

WIL JIJ HET OOK ANDERS AANPAKKEN?

Kies voor een

Access Bars Class!

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op