Authentiek en PUUR ondernemen ... start ALTIJD bij je eigen intuïtie

DROOMDOELEN

Een schitterend idee en goede voornemens alleen volstaan niet om een topzaak op te richten.  Vergeet even de cijfers en begin met jezelf in vraag te stellen! Achter elke onderneming staat een persoon!  Ben jij je bewust van wat je wilt en wat je in de weg staat om je dromen te realiseren? Of loop je ergens vast en weet je niet juist te duiden op wat het juist is?

Er is zoveel meer mogelijk als we onze dromen serieus nemen. Als we onszelf niet gek maken met doorgeslagen perfectionisme of blokkerende gedachten. Je kunt zoveel plezier hebben. Als je eerlijk kunt zijn over waar jij bij opbloeit en waar jouw unieke kwaliteiten liggen. Ieder van ons kan positieve impact hebben op de wereld. Als je jezelf heel goed kent en durft te handelen naar die kennis over wie je bent, wat je grootste talenten zijn en waar je grootste potentieel zit.

BEWUST ONDERNEMEN

=

SUCCES BOEKEN

Waar gevoel en verstand elkaar ontmoeten

We leven in een wereld die constant verandert. Deze verandering vergt creativiteit en aanpassingsvermogen van ons als persoon en in het bijzonder ondernemers. Ondernemers zijn afhankelijk van hun directe omgeving en zodra deze verandert moet je als ondernemer al klaar zijn om deze verandering bij de horens te vatten. Alleen zo kun je sterk in je schoenen blijven staan en hoef je je niet snel druk te maken om bepaalde aspecten. Om jezelf ervan te verzekeren dat je de goede richting op gaat, is het essentieel dat je vertrekt vanuit een goede basis.  

Gedurende de persoonlijke sessies gaan we samen alles uit de kast om jouw potentieel – jouw passie – om te zetten naar een eerlijke, realistische, succesvolle onderneming. Een zelfstandige die ook jaren later nog staat als een huis! Want daar draait het juist om: uw eigen fundament!  Je krijgt alle tools, kennis en inzichten aangereikt om heel bewust jezelf in het ondernemerschap tegemoet te treden, maar bovenal wordt jouw wil om te ondernemen onderzocht en ontwikkeld door op zoek te gaan naar wat je nodig hebt om bewust te ondernemen.   Het is belangrijk om te weten dat echte verandering alleen van binnenuit kan plaatsvinden.

  1. Waar ga jij voor? 

  2. Hoe breng je balans in het geheel van uw inderneming, relatie/gezin, jij zelf, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling?

  3. In welk groter perspectief zet jij je doelen eigenlijk? 

  4. En waarom wil je deze doelen bereiken? Wat is de achterliggende motivatie en filosofie?

  5. Welke belemmeringen staan deze doelen in de weg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zicht krijgen op hoe je jouw lange termijn toekomst aantrekkelijker kunt maken: creëer jouw droomleven (ja het kan écht!).

Scherpe focus creëren en behouden op jouw korte termijn toekomst: getting things done! 

 

Je business en werk steeds weer een beetje beter en succesvoller maken: groeien in jouw tempo. 

 

Een voorbeeld zijn voor groeiers en bloeiers: gewoon door jezelf te zijn in vol ornaat.

 

Wat kun je morgen al anders doen?

 

Wat moet je anders doen, maar heeft iets meer tijd nodig?

 

Wat ga je volgende week of volgende maand oppakken?

 

Wat zou je eigenlijk anders kunnen doen, maar vraagt meer tijd?

 

Wat ga je volgend jaar oppakken?

Bewust ondernemen kun je leren,

succesvol ondernemen begint bij jezelf.

Check hier wat er gebeurt als je bewust gaat voelen

en acties gaat ondernemen:

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op