Happy4Health

Kinesiologisch consult

Zoals een kompas dient om een geografische positie te bepalen, zo ga ik met kinesiologie de wijsheid van je eigen lichaam gebruiken om richting te geven aan je leven. Een goed contact met het eigen lichaam helpt om tot je volle potentieel te komen en passende keuzes te maken in werk, gezondheid en een gelukkig leven.

F.L.Y.

First Love Yourself

 

 

 

#Happy4Health

 

Heb jij last van fysieke en mentale klachten?

Je hebt een (leuke?) job en werkt hard. In de avond sta je er steeds weer voor je gezin. Blij dat je eindelijk in de zetel bent geraakt.  Overdag heb je last van vermoeidheid, concentratie-problemen, soms wat hoofdpijn waardoor je het werk niet meer naar behoren kunt uitvoeren... Je weet niet wat aan je is en reageert dit af op je partner en kinderen...

Jij verdient een gezond leven

Je hebt meer energie;

Je waardeert jezelf en hebt een goed zelfbeeld;

Je bent stressvrij;

Je slaapt goed;

Je kunt je goed concentreren;

Je hebt geen last meer van onverklaarbare kwaaltjes;

Je kan zelf keuzes en oplossingen zien...

Je kan genieten van de kleine dingen

Bewustwording is de eerste stap naar BALANS!

Meer zelfwaardering voor jezelf creëren EN bewuster in het leven staan, zorgt ervoor dat er iets zal veranderen in je leven.  Zodra je dit proces van bewustwording en veran-dering gaat begrijpen, kun je richting geven aan je eigen leven en zal blijken dat niets onmogelijk is. Alles start met het luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft...

Luister jij naar de signalen van jou lichaam?

Heb jij last van stress, vermoeidheid,  allerhande (chronische) lichamelijke klachten, lusteloosheid, of zit je in een negatieve spiraal met jezelf, in je relatie of op je werk ? 

Wil jij meer rust in je hoofd & lichaam, in jezelf geloven en hoop hebben op een betere toekomst?

Onderneem nu actie en Go4Health!

Word de best mogelijke versie van jezelf!

Kinesiologie
Harmonie voor
lichaam & geest 
Access Bars® Sessie
Leeg hoofd,
complete rust
Coaching
Van onbewust
naar bewust

Het is een holistische onderzoeks- en behandelingsmethode in de complementaire gezondheidszorg.  Via eenvoudige spiertests onderzoek ik waar de spanning of stress zit en op welk niveau de klacht ontstaan is (vaak psychosomatische klachten). Vervolgens kijk ik welke  behandelingsmethode  prioritair ingezet kan worden om een optimaal en blijvend resultaat te bekomen.

Een bars® sessie is voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Access bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. 

Als coach breng ik mensen naar hun essentie.   Er wordt gekeken naar je ontwikkeling vanuit verschillende manieren van bewustwording van jezelf:

  • wat vertelt je lichaam

  • wat vertelt je huidige situatie

  • hoe maak je jezelf vrij van deze klachten en problemen

 

Zo verkrijg je inzicht en van daaruit werken we aan de oplossingen.

Vraag nu hier uw GRATIS adviesgesprek aan,

helemaal vrijblijvend

KEEP
CALM
&
WORK
Together

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op