Energetische therapie

 • Heeft je lichaam nood aan een time-out?

 • Ben je op zoek naar een behandeling waar je lichaam en geest volledig tot  rust komen?

 • Wil je lekkerder in je vel zitten? Meer vreugde &  harmonie ervaren?

 • Wil jij meer zelfvertrouwen ontwikkelen en meer op je gevoel leren       vertrouwen?

 • Wil jij je zenuwstelsel tot rust brengen en zo leren je stress te reduceren? 

IMG_1087.jpg

Energetisch lichaamswerk

Massage & healing

Aanvullend werk ik met relaxatie en energetische therapie die tijdens het helingsproces de blokkades in jouw lichaam opruimen, de energie herstellen zodat alles weer vrij kan stromen. Jouw lichaam komt weer in balans van waaruit het in staat is om op eigen vermogen zichzelf te genezen.

Ik help jou graag om totaal te ontspannen!

  Ik bied jou de kans om kennis te maken zodat jij duidelijk kan voelen of deze aanpak bij jou past!

Logo-Happy4Health-color transparant.png

Zij gingen jou voor...

Hey Veronique,

 

Het is allemaal heel goed met mij.. na de access bars had ik echt een mind shifting! Opeens was ik niet meer zo lastig om mijn kind naar opvang te brengen maar was ik zelfs enthousiast met de nieuwe fase in ons leven. Ik heb dus een heel goede week gehad en alles was onder controle. Hij had maar een wenmoment bij de crèche tot nu toe en drie dagen bij zijn grootouders en het was vlot gegaan. Het heeft me wel een beetje pijn gedaan om hem met "vreemde" mensen zien (in de crèche). Maar niets meer gelinkt aan de "moeilijk met loslaten" vind ik, maar wel moeder's hart! ;)  Volgende week begint het dan echt! 2 dagen bij de crèche en 2 bij de grootouders. 

 

Ik ben heel blij dat ik op consultatie bij u ben geweest. Ik kom nog eens terug zoals besproken.  Mijn man heeft het heel goed ervaren. Hij had een totaal andere gezicht toen hij binnenkwam en hij is het nu heel goed aan het doen.  Ik wist het dat het iets voor hem was en ben zo blij voor hem. Hij gaat u nog iets sturen (met vragen dacht ik) en hij komt terug na 2 weken zoals jullie hebben besproken denk ik.

 

Dankjewel en tot binnenkort!

Daline A

 

Bespreking klachten of vragen mbt je fysieke of mentale gezondheid

> Identificatie van de oorzaak van je klacht. Dmv FKC worden blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak uitgetest (eerste half uur)

Bespreken van de onderbewuste patronen, blokkades, ... zodat deze kunnen aangepakt worden

> Massage of healing (1u) om de vastgelopen emoties uit je onderbewustzijn te halen (soort reset van je brein)

> Nabespreking

Een Access Bars® sessie is geschikt voor iedereen, jong en oud.  Een bars® sessie is voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Access bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Het is een energetisch lichaamsproces.  Het is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.  Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.  Elke Bar® correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is.

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen; energieën die een lichaam kunnen helpen veranderen en transformeren. Een Access Consciousness Body Proces is een methode waarbij verschillende plaatsen op het lichaam zachtjes aangeraakt worden waardoor specifieke energieën op deze plekken gaan stromen. Deze processen helpen het lichaam terug naar zijn oorspronkelijke functies, die helpen bij het herstel en de levensduur van het lichaam. Via kinesiologie test ik uit welk proces jij nodig hebt!

Waar helpt een behandeling bij:

 • Verlichting en verandering bij lichamelijke ongemakken

 • Het loslaten van stress en trauma

 • Loslaten van oude patronen (ook familiesystemen)

 • Verhogen van de energie/versterken van het immuunsysteem

 • Terugdraaien van littekenweefsle en fysieke trauma's

 • Een betere verbinding met je lijf en intuitie

 • Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten

 • Makkelijker keuzes maken

 • Meer moeiteloosheid en flow in je leven

 • meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet.

Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.​

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.  Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is. De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is als het ware een hele bodylift!

Kan ook met reiniging van het gelaat en een liftend masker.

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes. De Chinezen passen voetmassages al bijna 400 jaar toe, met zeer goede resultaten.Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

De Chinese voetmassage maakt gebruik van zowel de reflexzones op de voeten, de meridiaanbanen, de acupunctuurpunten als veel extra punten. De knieën en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden ook altijd uitgebreid gemasseerd. Men gebruikt hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig. Het grote succes van Chinflex-massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren. 

2. Ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.


De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking.  Tijdens de ontspannende Chinflex-massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.

An Shen betekent verlichting. De An Shen massage is een hele zachte ontspannende massage op het hoofd, de nek en schouder en geeft daardoor een hele diepe ontspanning in de spieren. Erg prettig bij hoofdpijn en vastzittende nek en schouder. Er wordt deels over de kleding heen gemasseerd en als laatste worden rug en schouders met olie gemasseerd. Deze massage is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken.

Volgens de Chinezen stromen de verschillende energieën (qi) door ons lichaam via de meridianen. We hebben 12 hoofdmeridianen en hierop liggen de acupunctuurpunten. Iedere hoofdmeridiaan staat in contact met een belangrijk orgaan, b.v. maag, lever, nier, etc. De meridianen zijn de verbindingsschakels tussen de interne organen onderling en tussen de oppervlakkige en dieper liggende weefsels.

 

De massage:

 • vermindert de mentale spanning;

 • heeft een gunstige invloed op de doorbloeding van de huid;

 • verbetert de energie en de bloedcirculatie en dus de zuurstoftoevoer zowel naar de huid als naar het zenuwstelsel.