coach+ traject.png

WIL JIJ HET OOK ANDERS AANPAKKEN?

Praktische info...

Stap 1: Intake met analyse en advies

Heb je last van chronische aandoeningen zoals pijn, buikklachten of verteringsproblemen, hardnekkig overgewicht en/of vermoeidheid? Dan start herstel bij de oorzaak. Na een intake met analyse kan jouw coach de reden van je klachten of overgewicht vaststellen. Afhankelijk van de onderliggende oorzaken zal de coach jou uitleggen wat voor jou de beste opties zijn om je doel te bereiken.

De intake met advies duurt ongeveer 2u, de prijs hiervan is 150 €. Als je tijdens deze intake beslist om met een traject te starten is deze prijs een onderdeel van het traject. Je bent uiteraard niet verplicht om onmiddellijk te beslissen.

Stap 2: Keuze traject

Samen met de coach bespreek je wat voor jou meest geschikte traject is om de doelen die jij voor ogen hebt te behalen.

 • 3-isOne traject OVER gewicht: 2 u intake + 4 keer 30 min individuele coaching

 • 3-isOne +traject: 2 u intake + 5 keer 1u coaching + 2 workshops

Stap 3:  Wat krijg  je in het 3-isOne +traject?

Dit +traject is een intensief coaching programma gedurende 3 tot 4 maanden. Bovenop de vele informatie die het korte traject bevat, krijg je in dit traject veel meer ondersteuning en coaching om met je valkuilen bij stress of emoties om te gaan.

 • Intake en opstart herstel of reiniging: na analyse volgt het individueel advies op maat afhankelijk of er eerst herstel nodig is of reiniging. (ongeveer 2 u)

 • Controle opstart herstel of vetverbranding + beantwoorden van al jouw vragen. (1 u)

 • Opbouwfase 1. informatie + coaching (1 u) 

 • Opbouwfase 2. informatie + coaching (1 u)

 • Opstart levensplan. informatie + coaching (1 u)

 • Check up levensplan informatie + coaching (1 u)

 • Kookworkshop  met een 3 gangen maaltijd (3 u) + alle uitleg tijdens de workshop kan thuis opnieuw bekijken

 • Leefstijlworkshop voorbereiding aan de hand van een film + workshop met oefeningen (1 u voorbereiding + 2 u workshop)

Extra ondersteuning!

 • Bij de opstart horen 2 natuurlijke voedingssupplementen ter ondersteuning van herstel.

 • Persoonlijke Map: Voed lichaam brein & hart. 

 • Online leermodule met inspirerende en educatieve filmpjes

 

Wat kost het?

De investering van dit traject bedraagt€ 895  (kan gespreid betaald worden)

Kan iedereen deelnemen aan dit traject?

Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

WIL JIJ HET OOK ANDERS AANPAKKEN?

Kies voor een gezonde lifestyle!

Boek hier je GRATIS kennismakingsgesprek!

Na dit traject is ...

 Je lichaam gevoed

 • Je versterkt je zelfherstellend vermogen bij chronische ziekten zoals: diabetis, metabool syndroom, hart-en vaatziekten, verhoogde cholesterol, voedingsintoleranties en allergieën, maagdarmproblemen, prikkelbare darm, ...

Je fysieke lichaam heeft bouwstoffen en energie nodig. Als je die te weinig binnen krijgt via de voeding, kan zich dat uiten in 1 van bovenstaande problemen.  Juist eten is veel meer dan enkel calorieën tellen: het gaat over wat je eet en hoe je dit bereid? Ik leer je om lekker en met liefde je lichaam te voeden!

Je brein gevoed

 • Je herstelt de balans tussen lichaam en geest bij: uitputting, vermoeidheid, burnout, PMS, menopauze, kinderwens, concentratieproblemen, slaapstoornissen, hoofdpijn, migraine, ...

Naast je lichaam hebben ook je hersenen bouwstoffen en energie nodig. 3-isOne geeft inzicht in het effect van je voeding en lifestyle op je brein.  Suiker activeert stresshormonen. Het verhoogt je goed-gevoel stofjes in de hersenen dus je voelt je eventjes beter maar daarna nemen de stresshormonen weer de overhand. Weet dat eten slechts 1 van de 5 peilers is in heel dit traject! Dit zal je duidelijk worden doorheen het traject.

Je hart gevoed

 • Je leert bewuste keuzes maken bij: eetstoornissen,stress, emo-eten, burn-out, chronisch overgewicht, jojo diëten, vermoeidheidssyndroom, gebrek aan levenslust, ...

Emo-eten en stress eten gaan eigenlijk over (zelf)liefde of het gebrek eraan.  3-isOne leert je enerzijds om je werkelijke behoeften te (h)erkennen en anderzijds hoe je ze kan invullen.  Stress en emoties hebben een enorme invloed op je gewicht en gezondheid. Vaak eet je stress en gevoelens weg, zoals verdriet, frustratie en boosheid. Maar soms eet je ook om blij te worden. Je hart, het huis van je emoties dien je te voeden met rust, aandacht, plezier of troost.  Het is belangrijk om de taal van je lichaam te ontdekken.  Dit traject leert je voelen, leven met al je zintuigen.  Het belang, de functie en de kracht van rusten is essentieel om de kracht, motor van je lichaam nl. je hart te herstellen.  

 

Happy4Health biedt een opbouwende combinatie van FKC® & coaching.  Ook hanteer ik verschillende werkzame behandelingsmethodes om het probleem ook effectief aan te pakken. In een aantal sessies verspreid over een aantal weken of maanden kan deze combinatietherapie toegepast worden.  Het is een methode die zorgt voor een authentieke en unieke aanpak volledig gericht op jouw wensen.  

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

 • Instagram - Happy4Health
 • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
 • Facebook - Happy4Health

Volg me op