Klanten vertellen...

Ann K.

Gezondheidsklachten

-        Darmen: opgeblazen, steken, lucht, heel veel pijn,… 

-        Mond: veel aftjes, open, smaakloos,… 

-        Huid: verdroogde huid 

-        Stress, soms slecht gezind, … 

Nu heb ik er amper nog last van:  Mijn darmen zijn zo rustig geworden, ik heb geen pijn meer en ik word hier vrolijk van. Mijn mond voelt terug normaal aan, niet meer ontstoken.  Mijn huid is beter, zachter,..  . En ik heb mijn stress kunnen doseren, ik voel me een pak gelukkiger en lichter. 

 

Ervaring met de happy4health-methode:

Veronique heeft me zo goed geholpen, zoveel tijd in mij gestoken en ze was effectief geïnteresseerd in mijn problemen. Ze zou er alles aan doen om je te helpen en te zorgen dat dit ook lukt. Ik ben zo blij dat ik bij haar ben langs geweest en hiervoor de tijd heb genomen om er samen aan te werken. 

Het was echt een unieke ervaring, zij kan zaken in je los maken die al zo lang vast zitten.  Ik kreeg soms de kriebels hoe goed zij mijn emotionele kant kende.  

Chapeau veronique, je voelt het echt aan en je hebt mij zo goed geholpen. Ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen gelijk je mij hebt geholpen. 

Wat ik mooi vond aan Veronique is dat ze de emotionele dingen waar ik mee worstelde er zo kon uitpikken zonder dat ik het haar heb verteld.   Het was een heel traject maar absoluut waard! Je weet waar je mee bezig bent op alle vlakken.  Eeen dikkeeee merciiii voor je hulp en je tijd.. 

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Goed gevoel praktijk

Body, mind, skin & soul

Als holistisch therapeut tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je in contact te brengen met de werkelijke stoorzender van je klacht kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op