over veronique.png

Door balans te brengen op alle niveaus van je gezondheid kom je terug in verbinding met jezelf! 

Over Veronique

Mijn naam is Veronique Bya en ik ben holistisch health coach en oprichter van Happy4Health, een goed gevoel praktijk te Zonhoven. Een plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Het is mijn missie jou te helpen naar de meest gezonde en beste versie van jezelf!

 

Ik heb 15j ervaring in human resources en omdat ik daar voldoening in miste, ben ik in 2012 (tot 2017) mijn eigen huidinstituut gestart waarin mijn eerste echte passie & interesse ontstaan is naar wat er zich achter een (huid)klacht verschuilt.  Door mijn nieuwsgierigheid op het gebied van zelfbewustwording sta ik met beide voeten op de grond en kan ik aandacht hebben voor wat er binnenin jou leeft.  De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten, overtuigingen, gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!! Daardoor ben ik uitgerust met ruime kennis en ervaring in dit vakgebied.

Mijn eigen ontwikkeling

Zoals vele andere mensen, kwam ik op een bepaald punt in mijn leven obstakels/uitdagingen tegen.  Vanuit een diep verlangen naar persoonlijke groei ben ik me steeds meer gaan interesseren in 'mijn ware IK',   Ik vind het zowel voor mijzelf als mijn praktijk belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.  Want natuurlijk heb ik zoals iedereen als persoon ook mijn ontwikkelpunten en uitdagingen.  Zo ben ik zelf in contact gekomen met FKC® (Fundamentele Kinesiologische Communicatie). Daarmee aan de slag gaan was heel verrijkend maar bij momenten ook confronterend.  Zelfkennis en de bewuste keuzes die van daaruit kunnen voortvloeien, maken het leven waardevoller, boeiender en zoveel lichter.  Kinesiologie leerde me te luisteren naar mijn lichaam, wat het te vertellen had.  Ik leerde bewust zelf keuzes te maken en ernaar te leven. 

Ik besloot zelf mijn goed gevoel praktijk in Zonhoven te starten om met mijn kennis en ervaringen anderen ook zo goed mogelijk te ondersteunen naar hun meest energieke zelf.  Als holistisch lifestylecoach ben ik gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van structurele, biochemische, maar vooral de emotionele en energetische belemmeringen die jij ervaart binnen jouw gezondheid.  Aangezien ik mijn passie voor huidverbetering niet kan loslaten, bied ik ook holististische huidbehandelingen aan.  Dit met het oog op zelfzorg, relaxatie, inner & outer beauty!

Opleidingen, trainingen en cursussen

2000-2017: Gewerkt als personeelsbediende / HR-medewerker / recruiter

2012: opleiding schoonheidsspecialiste

2012: Opleiding ‘Chinflex basis Chinese voet-en beenmassage’ bij Total Health NL.

2013: Opleidingen Dr. Baumann: ingrediëntenleer, huidproblemen en huidverzorging bij kanker

2013: opleiding Laviesage: suppletie bij huidproblemen en huidverbetering

2013: 8-weekse cursus ACT ( Acceptance and commitment Therapie)

2013: Opleiding ‘Bindweefselmassage’ bij Uskin NL

2013: Opleiding ‘An Shen hoofd, nek-en schoudermassage’ bij Total Health NL.

2015: Dermatologie voor gevorderde Schoonheidsspecialisten

2015: 2-daagse opleiding HuidExperte bij Diane Thijs (zonder afname examen)

2015: Opleiding ‘Hayoun specialisate Acné en voeding: 7 componentenmethode’.

2015: Opleiding ‘Japanse gelaatsmassage’ bij Total Health NL.

2016: Opleiding ‘Collagen Booster’ door Inge Deceuster

2018: Inwijding 2-daagse Jikiden Reiki 1

2018-2019: Opleiding professioneel coach (Systo Hasselt) en FKC therapeute (Bij Dr. Kristien Mechelmans)

2019:

  • 2-daagse opleiding Nutritionele Psychologie bij Coranima in Tongeren

  • Workshop 24/4/2019: de invloed van stress op het lichaam en brein bij Sohuman Bilzen

  • Workshop in 'leren loslaten' bij loslaatacademie van auteur 'Jan Bommerez' in Nederland

  • Workshop Aromatherapie 

  • Access Bars Facilitator in juni 2019 / Access Bars Facelift 

2020: Integraal Nutritioneel therapeut 3IsOne-coach via Christel Stevens 

Daarnaast vind ik het belangrijk om me regelmatig bij te scholen en lectuur te lezen die aanleunt bij mijn werkzaamheden.   Ook laat ik mezelf regelmatig coachen en me op andere manieren inspireren. 

 

 

De bedoeling is dat ik in eerste instantie gehoor geef aan je gezondheidsklachten om dan gedurende dit consult al te onderzoeken waar de oorzaak ligt en deze te behandele...
Meet your inner health & outer beauty
1 uur 30 min
€110

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op