Zit je niet zo lekker in je vel, voel je je uit balans, heb je gezondheids of psychische klachten. Laat je positief verrassen door het effect van het 'Happy4Health' gezondheidsmethode.

Hoe kunnen we nu gebruik maken van onze klachten om ons gevoelsleven zo te programmeren dat we gezond worden en blijven? Hoe brengen we onze onbewuste stress naar een lager niveau? En hoe brengen we vitaliteit, creativiteit en positiviteit terug in ons leven?

De Happy4Health methode gebruikt jouw klacht als KRACHT. 

Om je gezondheid in beeld te brengen, ga ik in eerste instantie dmv FKC® (Fundamentele Kinesiologische Communicatie) op zoek naar de disbalans op de 4 domeinen van je gezondheid.  Het vertrekpunt hierbij is jouw klacht(en). Het lijf reageert en dit is een signaal om ermee aan de slag te gaan.  Het is een natuurlijke holistische aanpak (bekijkt de mens in zijn geheel) die leidt tot een verhoogd fysiek, mentaal en emotioneel bewustzijn.  De methode is gebaseerd op het principe dat het lichaam in balans kan gebracht worden door toxines te verwijderen, blokkades op te heffen en stress te laten wegvloeien en op het vermogen van het lichaam om zijn natuurlijke gezonde staat te herstellen.  

 

Gezondheid in balans

Alles is energie. Gezondheid ontstaat pas als de energie in ons lichaam in balans is.  Als je je lichaam puur lichamelijk bekijkt, zie of voel je enkel je fysieke klacht.  De Happy4Health methode daagt je uit om verder te kijken!! Een klacht op zich is heel vaak niet op te lossen door enkel te kijken naar het fysieke aspect ervan.  Er kunnen veel meer dingen spelen die van belang zijn.  In mijn praktijk bekijk ik uw gezondheid vanuit 4 verschillende domeinen nl het structurele, biochemisch, emotionele en energetische. Eender welke klacht je ervaart, het geeft een disbalans aan van 1 of meerdere van deze domeinen.  Wat de aanpak van de Happy4Health methode zo efficient maakt, is dat ik vertrek vanuit de mens in zijn geheel.  Ik probeer het verband tussen het lichamelijke ongemak te vertalen naar de andere domeinen toe zodat jij je 'gezondheid' beter leert begrijpen.  Zeker als een klacht regelmatig terug keert of chronisch aanwezig is.  Als je leert luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, kun je het zien als een boodschapper die je komt vertellen dat je lichaam uit balans is.  Door eventuele emotionele/energetische blokkades, ongemakken, verkeerde programmeringen of beperkende overtuigingen aan te pakken, ga je je eigen kracht en mogelijkheden ontdekken om ‘totale gezondheid’ te ervaren.  Als we de oorzaak ervan niet aanpakken, blijft er een disbalans ontstaan en blijf je bezig met het bestrijden van de symptomen  zoals bv. pijn, vermoeidheid, darmklachten, hoofdpijn, ...  Ik probeer je zachtjes wakker te schudden en hou je af en toe een spiegel voor. 

 

Happy4Health biedt een opbouwende combinatie van FKC® & coaching.  Ook hanteer ik verschillende werkzame behandelingsmethodes om het probleem ook effectief aan te pakken. In een aantal sessies verspreid over een aantal weken of maanden kan deze combinatietherapie toegepast worden.  Het is een methode die zorgt voor een authentieke en unieke aanpak volledig gericht op jouw wensen.  

Waar richt ik me op?

 • het aanpakken van je huidige klachten

 • het begeleiden van mensen

 • het stimuleren van ontwikkelingsprocessen

 • het activeren van bewustwordingsprocessen

 • het begeleiden van leerprocessen

 • het oplossen van leerblokkades

 • het bevorderen van relaties

 • ontplooiing of succes in werksituaties

 • enz ...

Wat levert het voor jou op?

 • je verwerft inzicht in de oorzaken van je stress en leert deze te beheersen door het tijdig te herkennen;

 • je verwerft inzicht in je onbewuste beperkende overtuigingen, emoties en overlevingsstrategieën en leert deze loslaten;

 • 'resetten' mentale programma's en herprogrammeren van nieuwe overtuigingen;

 • emotionele verwerking van onbewuste problemen en gewoontepatronen;

 • achterhalen en aanpakken van weerstanden, angsten; 

 • aanpassing van voeding en leefwijze bv. door inname van supplementen, aangepast voedings- en bewegingsschema ed.;

 • vermindering of zelfs verdwijnen van je (chronische) klachten;

 • je leert tijdig de signalen te herkennen van je lichaam om je grenzen op tijd te kunnen stellen;

 • meer zelfvertrouwen, grotere eigenwaarde en leren kiezen wat jou blij maakt;

 • ...

 

Verbeter blijvend je gezondheid!

 • Heb je interesse maar is het je 1ste consult? Boek dan deze intake!

  1 uur 30 min

  €95

 • Gezondheid anders bekeken! Vaarwel stress & gezondheidsklachten.

  1 uur

  €70

 • Is dit je eerste sessie, boek dan steeds eerst de intake!

  1 uur

  €70

Hoe pakken we dit dan samen aan? 

Het is een meerwaarde als je je sessie voorbereidt.  Vooral een lijst met AL je huidige klachten en/of problemen is heel nuttig. Dat mag heel ruim gaan. Van ‘verstopte neus ’s morgens’, over ‘mijn perfectionisme’ tot ‘mijn uitputting’.  Ook een lijst met je voorgeschiedenis is waardevol, liefst in chronologische volgorde. Moest je niet weten hoe hieraan te beginnen: je huisarts heeft normaal zo een lijst in je dossier. Je kan hier een afdruk van vragen.  Denk dan ook eens na over alles wat hier niet op vermeld staat. Zijn er nog valpartijen of ongelukken geweest? Nog kleine ingrepen? Tandheelkundige behandelingen? Littekens? Problemen waarvoor je gewoon bij de apotheker iets gaat halen? Of waar je niets aan doet omdat ze er gewoon bij horen? Iets uit je kindertijd, of van vroeger waar je huisarts niet van op de hoogte is? Problemen bij je eigen geboorte of zwangerschap? Miskraam? Problemen bij je zwangerschappen of bevallingen? Emotioneel zware periodes? Grote verliezen? …  Een lijst op papier is handiger dan een nota in je smartphone! Breng ook al je supplementen en medicatie mee die je neemt. 

Behandelplan

In het intakegesprek zal aan de orde komen wat er aan de klacht gedaan kan worden en krijg je een indicatie hoe lang dit ongeveer zal duren. De duur van de behandeling is mede afhankelijk van de klacht. Er valt op voorhand niet exact aan te geven hoe lang het behandeltraject precies zal duren. Dit is mede afhankelijk van hoe het lichaam op de behandelingen reageert. Soms komen er tijdens het behandeltraject zaken naar boven die in eerste instantie niet vernoemd werden, maar wel noodzakelijk zijn om op te lossen.​

 

Consult

Een consult duurt  60 à 90 minuten. Hierin wordt gezocht naar de onderliggende oorzaak / oorzaken van de klacht, wat onderdeel uitmaakt van het herstel. Er zijn tal van behandelmethoden en technieken om aan een herstel te werken. Met de spiertest wordt uitgetest welke methode het beste bij u en uw klacht past. 

Ik ben me ervan bewust dat de spiertest geen diagnostisch instrument is. Het is een communicatiemiddel dat uitsluitend informatie geeft over gegevens die tijdens de sessie en voor het doel van deze sessie gebruikt worden. Mijn aanpakken vervangen geen nodige medische behandelingen. Eventueel kan ik ook overleggen en doorverwijzen naar Dr. Kristien Mechelmans, de arts die FKC ontwikkeld heeft.

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Gezondheid anders bekeken!

Goed Gevoel Praktijk

Als holistisch health & beauty coach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door te luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. FKC, coaching, Access Bars & holistic beauty treatments.


 

 • Instagram - Happy4Health
 • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
 • Facebook - Happy4Health

Volg me op