6.png

Welke klachten?

gratis lifestyleanalyse.png

Je gezondheid anders bekijken leidt tot duurzame veranderingen!

Breng je huidige leefstijl en al je (onbegrepen) chronische klachten in beeld.

Je voelt dat je lichaam uit balans is. 

Je wilt je gezondheid in eigen handen nemen door luisteren naar de taal die je lichaam spreekt.

Je bent bereid om je gezondheid anders te bekijken, je klacht bij de kern aan te pakken in plaats van symptomatisch te behandelen.

Maar je lifestyle op eigen houtje veranderen is nog een ander verhaal.  Dat brengt wel wat uitdagingen en aanpassingen met zich mee. 

 

Hoe voed jij jouw lichaam?

Hoe herstel je de balans tussen lichaam en geest?

Hoe leer je bewuste keuzes te maken?

Hoe versterk je jouw zelfgenezend vermogen bij (chronische) gezondheidsklachten?

Hoe ga je om met al je emotionele/mentale blokkades die ervoor zorgen dat je niet je helemaal jezelf kan zijn?

Je voelt dat je jouw totale gezondheid zelf in handen te nemen hebt.

In de trajecten bij Happy4Health krijg je alle ondersteuning en inzichten die je nodig hebt om je lichaam en geest in balans te brengen zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn op fysiek, emotioneel/mentaal en spiritueel vlak. We gaan voor niets minder dan een duurzame lifestyleverandering waarin jij eenvoudige toepasbare oefeningen aangereikt krijgt om de taal van je lichaam opnieuw te (h)erkennen. 

1.

Structureel

​Hier gaat het om wat de ‘vorm’ betreft. Dat is wat je ziet en voelt..  Via jouw fysieke lichaam ervaar je het leven. Het geeft je nuttige signalen over hoe het met je is! ALLES wat je lichaam voelt, zegt iets over hoe je in het leven staat. 

Klachten: vermoeidheid, bewegingsbeperking, nek-en rugklachten, schouderklachten, ontstekingen, gewrichtsklachten,hoofdpijn, spierpijn, migraine, ...

2.

Biochemisch

Alle stofjes waaruit je lichaam is opgebouwd en al de chemische omzettingen die hiermee gepaard gaan. Dit gaat van je vitaminen, mineralen, omega 3… tot je hormoonwerking en de vertering van je voeding.

Klachten: migraine, maag-en darmklachten, vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizingen, problemen met voeding en stofwisseling zoals allergiën, jeuk, hooikoorts, gedrachtsmoeilijkheden, huidproblemen, hormonale klachten, overgangsklachten, versnelde hartslag, snelle ademhaling(hyperventilatie), gebrek aan energie, veel/weinig eetlust, hoofdpijn, zweten, slaapstoornissen, hoge bloeddruk, ...

3.

Emotioneel/Mentaal

Dat is ruimer dan het op het eerste zicht lijkt. Niet alleen je emoties, maar ook je traumadelen, je overlevingsmechanismes, je alarmknoppen in je reptielenbrein, je beperkende overtuigingen, je relaties,… vallen onder dit domein.  Het gaat hier vaak om bewustzijn/onbewust zijn (coaching), de kracht van uw overtuigingen, uw ego, uw gedachten/gevoelens/gedrag,...  BEWUSTZIJN ontwikkelen in je denken is belangrijk om te werken aan de fundamenten van je gezondheid.

Klachten:  piekeren, concentratieproblemen, prikkelbaar, spanningen, frustratie, futloos, lusteloos, geestelijke vermoeidheid, vergeetachtig, angsten, negatieve belemmerende gedachten, geïrriteerdheid, eetproblemen, onzekerheid, minderwaardigheid, burn-out, depressie, neerslachtig, verslavingen (cafeïne, suiker, alcohol,...), hoogsensitief, snel geëmotioneerd, leerproblemen, laag zelfbeeld, neerslachtigheid, ...

4.

Energetisch

Dit is een moeilijke term voor de energie die alles in je fysieke lichaam doet blijven stromen. Dit “lichaam” is onzichtbaar, maar wel voelbaar, omdat het om energiestromen gaat. Emoties zijn de bekendste bewegingen van energie. Je voelt ze fysiek via het energetische lichaam. Ook adem is beweging van energie; ook dat voel je in het fysieke lichaam. Het energetische lichaam is niet alleen binnenin, maar ook buiten onszelf merkbaar. Denk aan de manier waarop je de wereld om je heen ervaart. Je charisma, ofwel de aanwezigheid die je uitstraalt, is ook energie. Je denkgeest is een belangrijke bestuurder van het energetische lichaam. Het gaat in elk geval om de volgende systemen, die net als bij je fysieke lichaam wonderlijk samenwerken: chakra’s (je 7 energiecentra); meridianen; aura’s; yin en yang; hartcoherentie; hersengolfcoherentie.

Klachten: elektromagnetische stress, overgevoeligheden, geblokkeerde energie, leerproblemen, concentratieproblemen,  stemmingswisselingen, automatiseringsproblemen, ...

Lifestyle aanbod:

Het verband tussen het lichamelijke ongemak vertalen zodat jij je 'gezondheid' beter leert begrijpen, dat is wat ik doe tijdens ons eerste gesprek.  Zeker als een klacht regelmatig terug keert of chronisch aanwezig is.  Ik leer je luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, zodat je het kan zien als een boodschapper die je komt vertellen dat je lichaam uit balans is.

Duurzaam gewichtsverlies met 5 online instructiefilms en 3 supplementen die verzadiging verhogen en vetverbranding activeren.

3isOne traject

(4u coaching)

Start met een uitgebreide analyse zodat je weet wat de onderliggende oorzaken van je (over)gewicht, energiegebrek en verteringsproblemen zijn. 

3isOne + traject

(7u coaching +2 workshops)

Voed je lichaam, brein en hart , een professionele totaalaanpak bij chronische gezondheidsklachten, (over/onder)gewicht en vermoeidheid/burn-out

Je doet het niet alleen!

Ik ga gedurende het happy4health traject mee met jou en je gezondheid op pad. Je kan je gezondheidsvragen steeds bespreekbaar maken en die beantwoord ik met veel plezier via onze contactmomenten.  Op basis van mijn ervaring als coach geef ik je in de live sessies heel gerichte feedback en inzichten mee waardoor je meteen de juiste stappen kan gaan zetten. 

Klanten vertellen ...

Ann K.

Gezondheidsklachten

-        Darmen: opgeblazen, steken, lucht, heel veel pijn,… 

-        Mond: veel aftjes, open, smaakloos,… 

-        Huid: verdroogde huid 

-        Stress, soms slecht gezind, … 

Nu heb ik er amper nog last van:  Mijn darmen zijn zo rustig geworden, ik heb geen pijn meer en ik word hier vrolijk van. Mijn mond voelt terug normaal aan, niet meer ontstoken.  Mijn huid is beter, zachter,..  . En ik heb mijn stress kunnen doseren, ik voel me een pak gelukkiger en lichter. 

 

Ervaring met de happy4health-methode:

Veronique heeft me zo goed geholpen, zoveel tijd in mij gestoken en ze was effectief geïnteresseerd in mijn problemen. Ze zou er alles aan doen om je te helpen en te zorgen dat dit ook lukt. Ik ben zo blij dat ik bij haar ben langs geweest en hiervoor de tijd heb genomen om er samen aan te werken. 

Het was echt een unieke ervaring, zij kan zaken in je los maken die al zo lang vast zitten.  Ik kreeg soms de kriebels hoe goed zij mijn emotionele kant kende.  

Chapeau veronique, je voelt het echt aan en je hebt mij zo goed geholpen. Ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen gelijk je mij hebt geholpen. 

Wat ik mooi vond aan Veronique is dat ze de emotionele dingen waar ik mee worstelde er zo kon uitpikken zonder dat ik het haar heb verteld.   Het was een heel traject maar absoluut waard! Je weet waar je mee bezig bent op alle vlakken.  Eeen dikkeeee merciiii voor je hulp en je tijd.. 

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op