Healing

relax en healing.png

Acces Bars® sessie

Access-Bars-Headchart 1jpg.jpg

Het is een energetisch lichaamsproces.  Dit wil zeggen: "Toegangsbanen tot bewustzijn". Het is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad, als patroon opgeslagen.

 

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.  Elke Bar® correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is,

Een Access Bars® sessie is geschikt voor iedereen, jong en oud.  Een bars® sessie is voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. Access bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. 

Acces bodyproces

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen; energieën die een lichaam kunnen helpen veranderen en transformeren. Een Access Consciousness Body Proces is een methode waarbij verschillende plaatsen op het lichaam zachtjes aangeraakt worden waardoor specifieke energieën op deze plekken gaan stromen. Deze processen helpen het lichaam terug naar zijn oorspronkelijke functies, die helpen bij het herstel en de levensduur van het lichaam. Via kinesiologie test ik uit welk proces jij nodig hebt!

Waar helpt een behandeling bij:

  • Verlichting en verandering bij lichamelijke ongemakken

  • Het loslaten van stress en trauma

  • Loslaten van oude patronen (oof familiesystemen)

  • Verhogen van de energie/versterken van het immuunsysteem

  • Terugdraaien van littekenweefsle en fysieke trauma's

  • Een betere verbinding met je lijf en intuitie

  • Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten

  • Makkelijker keuzes maken

  • Meer moeiteloosheid en flow in je leven

  • meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet.

Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Jikiden reiki

"Jikiden Reiki" is de meest oorspronkelijke Reiki methode, die momenteel onderwezen en beoefend wordt. Zij onderscheidt zich door de eenvoud van het behandelen, haar effectiviteit en puurheid. "Jikiden" betekent dat de kennis en de leer van de ontdekker Mikao Usui en Dr. Chujiro Hayashi onveranderd doorgegeven wordt.

Het woord Reiki bestaat uit twee karakters. Rei kan mysterieus, wonderbaarlijk, heilig, maar ook ziel betekenen. Ki betekent onzichtbare energie. Reiki kan dus o.a. vertaald worden als onzichtbare energie met mysterieuze kracht of de universele levensenergie. Reiki activeert het zelf-herstellend vermogen van de mens. Reiki werkt diep op het lichamelijke en geestelijke / psychische niveau van de mens in en brengt balans. Door middel van het opleggen van de handen wordt deze helende energie door mij doorgegeven aan jouw lichaam.

Heb jij last van emotionele of mentale stress?

Voel jij je prikkelbaar?

Kan je bepaalde gebeurtenissen, trauma en andere blokkades moeilijk loslaten of accepteren?

Blijf je piekeren?

Heb je tal van klachten die niet te verklaren zijn gerelateerd aan stress waar je vanaf wilt?

Wil jij je emoties meer leren reguleren?

Rust ervaren in je lichaam, hoofd en hart?

Energetische therapie vergemakkelijkt het helingsproces door blokkades in ons lichaam op te ruimen, de energie te herstellen, zodat het vrij kan stromen. Ons lichaam komt weer in balans van waaruit het in staat is om op eigen vermogen zichzelf te genezen.

Marble Surface

ONTVANG JIJ GRAAG EEN HEALING?

Laat je energie weer stromen!