top of page

Holistic Beauty rituals

foto311.jpg

Ben je op zoek naar huidverbeterende verzorging waar ontspanning en innerlijk welzijn centraal staan?  Kies dan voor een holistische gelaatsverzorging!

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid.  Een zo gezond mogelijke en mooie huid start met je lekker in je vel te voelen... Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam en geest, zorgen onze beauty rituals voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid! Huidverzorging is niet alleen beperkt tot het herstellen van de huid, het is een totaalplaatje van een levensstijl waar zelfzorg in al haar aspecten centraal staat. Ze helpen jou te stralen om je weer in jou kracht te zetten door middel van natuurlijke cosmetica om lichaam, geest en ziel zo lang mogelijk gezond & gelukkig te houden. Dit is een complete wellnessbehandeling . Door de speciale geurbeleving, helende handgrepen en een heerlijke gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

Iedere treatment is een grote bijdrage aan je gezondheid en het draagt bij aan huidverbetering op een gezonde en natuurlijke manier. Maak kennis met onze holistische behandelingen die met de ultieme kracht van de natuur voor optimale well-aging zorgen. 

Heb je huidproblemen en wil je eerst onderzoeken wat de ECHTE oorzaak hiervan is, dan kan je best eerst de HUIDTHERAPIE boeken (deze is excl. een gelaatsbehandeling)