5.png

Daar waar reguliere schoonheid stopt, gaat het natuurlijke huidverzorgingsconcept bij Happy4health een stap verder! Een gezonde huid met 100% natuurcosmetica waarbij jouw persoonlijk beautyritual wordt opgemaakt met behulp van kinesiologie. Daar waar een huidprofessional op basis van een huidanalyse informatie verstrekt over jouw huidbeeld en de te gebruiken producten, ga ik obv spiertesten uittesten welke producten tijdens de behandeling gebruikt mogen worden om jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen!

Beleef een onvergetelijke ontspannende ervaring, waarbij zowel jij als je huid zal stralen!

Mijn visie op huidverzorging is ook holistisch.  Hoe onze huid aanvoelt en eruit ziet, is niet enkel het resultaat van onze dagelijkse huidverzorgingsroutine.  Het is een samenspel van allerlei factoren, gaande van onze gezondheid, onze levensstijl maar ook van ons emotioneel welzijn.  Ook hier draait het allemaal rond balans.  Is er een disbalans, dan is dat ook zichtbaar in onze uitstraling, ons gelaat.

Ieder mens is anders en ieder huidbeeld verschillend ondanks dezelfde huidaandoening. Als holistisch huidcoach kijk ik dieper dan enkel en alleen het esthetische probleem en leg ik de koppeling tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is en de innerlijke disbalans.   Ook hier kan er sprake zijn van een disbalans op 1 van de 4 gezondheidsdomeinen. Maar ook de keuze van de produkten worden volledig op maat geselecteerd en gebruikt doorheen heel de behandeling om tot de beste resultaten te komen. Ik maak gebruik van Alqvimia, 100% natuurlijke verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. De meest zuivere en beste ingrediënten die door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische maar ook een therapeutische en psychologische werking hebben.  Essentiële oliën vertragen het verouderingsproces van de huid, versterken het lichaamseigen natuurlijke afweermechanisme, stimuleren de zintuigen en helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Alqvimia heeft in haar assortiment een uitgebreid aantal enkelvoudige en samengestelde essentiële oliën van de hoogste kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

Ik verwelkom je in de fascinerende wereld van een holistic beauty ritual. De combinatie van mijn jarenlange ervaring als huidcoach en een rijke ervaring op vlak van massagetechnieken, kinesiologie & energetische hands-on technieken, bieden jou een bijzonder unieke en aangename zintuiglijke ervaring. De technieken en producten werken energetisch, versterken elkaar en zorgen zo voor een totale verzorging op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Een mogelijkheid om je te verbinden met de diepere lagen in jezelf en aan je persoonlijk evenwicht!  Effectieve en duurzame huidverbetering met als doel een volledige verzorging van lichaam en geest : INNER & OUTER BEAUTY.

Bij elke gelaatsbehandeling wordt  je huid diep gereinigd. Vooraleer er gestart wordt met de gelaatsbehandeling, zal er eerst ruim de tijd genomen worden om volledig in de ontvangmodus te komen dmv een voetbad en een helende aanraking op het hoofd. De aroma's, massages en producten die gebruikt worden doorheen de behandeling worden afgestemd op jouw huidbeeld en innerlijk welzijn. Achteraf ontvang je een glas heerlijk vitaliserend water zodat je nog even kan nagenieten van de behandeling.

Kies jij een moment voor jezelf?

Kom en beleef een uniek moment, breng je lichaam,

je hart, je denken en voelen in balans,

in harmonie met jouw unieke natuurlijke ritme. 

'Essentially beautiful ritual'

Duur: 1u15

Prijs: 89€

Een behandeling die steeds op uw huidbeeld en welzijn wordt afgestemd om tot de beste resultaten te komen. Niet enkel het esthetische probleem ( veroudering, droge huid, vette huid, gevoelige huid) maar ook de koppeling van wat er aan de buitenkant zichtbaar is en de innerlijke disbalans wordt aangepakt!  De gebruikte technieken en producten werken energetisch samen voor een totale verzorging op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Skinwellness en huidverbetering in 1 behandeling 

'Queen of Egypt' ritual

Duur: 1u45

Prijs: 138€

Een behandeling als geen ander. De holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou.   De blend Queen of Egypt draagt bij aan innerlijke balans, stabiliseert emoties en ondersteunt daarmee de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van de vrouw: FEEL LIKE A QUEEN! Naast deze therapeutische eigenschappen heeft de combinatie van de essentiële oliën in deze blend ook cosmetische eigenschappen. De blend heeft een voedende, verjongende en verstevigende werking op de huid.

Totale relax en beautybehandeling met massages van de rug, benen, en gelaat afgestemd op de harmonie van jouw MIND & BODY! 

"The woman within you" ritual

Duur: 1u45

Prijs: 134€

De behandeling onder de gelaatsverzorgingen​. De herstellende kracht van diepe relaxatie dankzij de meerdere massages, heeft een bijzondere positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en je algemeen welzijn.  Na dezebehandeling voel je je niet alleen herboren, ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige stralende huid.  Er wordt gebruik gemaakt van aromatherapie ter bevordering van je gezondheid, zowel op therapeutisch als op cosmedisch vlak voor het vertragen van het verouderingsproces van de huid. Daarnaast versterken ze het lichaamseigen natuurlijke afweermechanisme, stimuleren ze de zintuigen en helpen bij het optimaliseren van de kwaliteit van je leven. 

Diepe relaxgelaatsbehandeling met hoofd-, nek-, en schoudermassage en voet-of handmassage, voor meer innerlijke balans en algemeen welzijn. 

'Sublime facelifting experience'

Duur: 1u30

Prijs: 122€

Deze intensieve huidverstevigende behandeling is een ware wake-up call voor je huid!  De zeer specifieke massagetechnieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid.  Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.  Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen.  De energieën waarmee gewerkt wordt, zijn er speciaal​ op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.  Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes.  En dit alles zonder operaties of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Liftende behandeling met een combinatie van de collagen booster of Japanse facelift, energetic facelift & guasha.

'Facial happiness & vitality '  ritual

Duur: 1u

Prijs: 83€

Je hebt een belangrijk interview, je wil er op je beste uitzien maar merkt dat je huid er zo moe en dof uitziet en wat punch zou kunnen gebruiken? Dan is deze “last-minute” schoonheidsmassage je redding daar deze mini-behandeling elke vermoeid uitziende huid doet stralen! Het resultaat kan tot 2 dagen aanhouden.

Vitaliserende schoonheidsmassage (guasha): enkel reiniging met massage, geen dieptereiniging.

Age is a state of mind and true beauty is essential! 

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam.

An shen hoofd-

nek-en schoudermassage

Bevordert de geestelijke ontspanning alsook het lichamelijk welzijn. Combinatie van Chinese accupressuur en Westerse massagetechnieken. Je voelt je fitter, vitaler en energieker!

Japanse gelaatsmassage

Deze gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages. Het is een combinatie van verschillende technieken.Volledige lifting met shiatsu bewegingen en therapeutische technieken. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans .

Chinese voetmassage

Chinese ontspannende voetmassage waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen.  Niet alleen de voeten, maar ook de onderbenen en knieën worden gemasseerd. 

Collagen Booster

 

 

Anti wrinkle treatment: een manuele techniek die de elasticiteit en de basistonus van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. Vanaf de eerste behandeling voelt de huid steviger en jonger aan!

Guasha 

Krachtige gezichtsmassage waarbij met kristallen het gezicht 'geschraapt' wordt voor een gelifte en stralende huid. Guasha stimuleert het ontgiftingsmechanisme, bevordert de bloedsomloop, zet de energiestroom open. Door het stimuleren van acupressuurpunten op de meridianen van het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Wil jij ook een moment voor jezelf,

bel voor een afspraak!

© Happy4Health | Veronique Bya

Genkerbaan 11A | 3520 Zonhoven

Inner Health 

Outer Beauty

Totaalconcept 4 skin, body,

mind & soul

Als holistisch lifestyle en skincoach tracht ik bewustwording te creëren door je klacht als invalshoek te gebruiken om aan te tonen dat er een disbalans is in je lichaam.  Door je terug te leren luisteren naar je lichaam en je gevoel kan iedereen gelukkig en gezonder worden.  Ik bereik dit dmv. mijn unieke Happy4Health methode.

  • Instagram - Happy4Health
  • LinkedIn-Veronique Bya|Happy4Health
  • Facebook - Happy4Health

Volg me op