#happy4health

Structureel

Een gezond lichaam is in balans als de vier verschillende domeinen in orde zijn: structureel, biochemisch, emotioneel en energetisch. 

Hier gaat het om de vorm, je spieren en gewrichten.  Op structureel vlak wordt  oa. op een zachte manier wervels, schedel, bekken, ledematen… weer in balans gebracht. Ook herstellen we ‘injuries’. Dit zijn oude kwetsuren die nog steeds een stressreactie veroorzaken in je lichaam.

GEEF JE HUID EEN KANS!

Onze huid weerspiegelt onze TOTALE gezondheid, dus ook ons denken en voelen.

Heb je last van eczeem, acné, rosacea, psoriasis of andere huidklachten? Wil jij weten wat de werkelijke oorzaak is van je huidprobleem?  

#happy4health

'Queen of Egypt' ritual

Duur: 1u45

Prijs: 138€

Een behandeling als geen ander. De Holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed.  De blend Queen of Egypt draagt bij aan innerlijke balans, stabiliseert emoties en ondersteunt daarmee de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van de vrouw. Naast deze therapeutische eigenschappen heeft de combinatie van de essentiële oliën in deze blend ook cosmetische eigenschappen. De blend heeft een voedende, verjongende en verstevigende werking op de huid.

Totale relaxbehandeling met massages van de rug, benen, en gelaat afgestemd op jouw MIND & BODY!

"The woman within you" ritual

Duur: 1u45

Prijs: 134€

Een behandeling als geen ander. De holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en ons algemeen welzijn. Na deze behandeling voel je je niet alleen herboren, je ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige stralende huid. Er wordt gebruik gemaakt van aromatherapie (deze wordt via kinesiologie uitgetest zodat deze afgestemd is op uw huidige mind & body). Ter bevordering van de gezondheid worden deze therapeutisch ingezet en op cosmedisch vlak voor het vertragen van het verouderingsproces van de huid.  Daarnaast versterken ze het lichaamseigen natuurlijke afweermechanisme,  stimuleren ze de zintuigen en helpen bij het optimaliseren van de kwaliteit van je leven.

Diepe relaxgelaatsbehandeling met hoofd, nek en schoudermassage, voet-of handmassage voor meer innerlijke balans en algemeen welzijn. 

'Sublime facelifting experience'

Duur: 1u30

Prijs: 122€

Deze intensieve huid verstevigende behandeling, is een ware “wake-up call” voor je huid. De zeer specifieke massage technieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid. Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Liftende behandeling met een combinatie van de collagen booster of Japanse facelift, energetic facelift en guasha.