Droge bodem

Life is a journey,

not a destination

20210311_112712.jpg

Een andere kijk op gezondheid en huidverbetering!

Mijn visie is holistisch waarmee ik wil zeggen dat het nooit enkel gaat om de fysieke ongemakken maar ook om de mentale/emotionele disbalansen (beperkende overtuigingen, trauma’s, onverwerkte emoties, familiepatronen,…) en de groei als mens naar zijn meest authentieke zelf (wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn waarden en talenten, ...).  Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat onder veel lichamelijke aandoeningen een energetische en emotionele disbalans zit, welke een verstoring in het lichaam kan veroorzaken.  De Happy4Health methode doorziet, ontwortelt en herstelt (chronische) gezondheidsklachten, huidproblemen en stressgerelateerde aandoeningen door diepgaande blokkades tot in de kern aan te pakken. 

 

In onze hedendaagse tijd krijgen velen van ons te kampen met stress en intense emoties. Om die spanningen te vermijden, grijpen we vaak naar ongezond voedsel en hapklare snelle oplossingen. We weten ons vaak ook geen blijf met onze emoties waardoor de energie in ons lichaam vastloopt en ongemakken veroorzaakt. Regelmatig begeleid ik mensen die al tal van hulpverleners bezocht hebben en moeten leven met de pijn of ongemakken waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden.  Luister naar je lichaam en wacht dus niet tot het schreeuwt! Laat het geen onderdeel worden van je identiteit. 

 

Ik help jou te luisteren naar wat jouw onderbewuste te vertellen heeft en vertaal dit naar pasklare inzichten waarmee je aan de slag kan gaan (middels oefeningen, ademhaling, communicatiestijlen, …).  Eens je ervaart welke ongemakken er schuil gaan onder jouw klachten, kan het proces van zelfontwikkeling en bewustwording in gang gezet worden.  

Welzijnscoach

Ervaar de kracht van de Happy4Health methode

De kracht van Happy4Health zit in de totaalaanpak voor jouw (onbegrepen) (chronische) gezondheids -of huidklachten.


We duiken diep, tot in de KERN.  ​Het uitbouwen van je eigen gezondheid en lifestyle vraagt tijd én inspanning. Quick fixes, strenge voedingsschema's, geheime formules, dure crèmes, snelle oplossingen kan ik je niet bieden.  Wel bied ik uitgebreide begeleiding bij het uitbouwen van de fundamenten van een gezonde huid, lichaam en geest op een manier die helemaal bij jou past zodat je een happy & healthy leven kan leiden! 

 

Inner health & outer beauty waar bewustwording, stressreductie, geluk en welzijn centraal staan ! Een gezond lijf bloeit in een stressvrije geest. Als  er geen lichamelijke oorzaak gevonden wordt voor klachten, is het zinvol om te achterhalen of er sprake is van onderdrukte emoties. Door hierover te praten komt vaak de verklaring voor een klacht naar boven. Het is essentieel voor een patiënt om erkenning voor zijn klacht te krijgen. Door de emotie te voelen en te verwerken kan de klacht gereduceerd worden of zelfs verdwijnen. Voor een optimaal resultaat is voelen essentieel binnen een behandeling.

Over Veronique

Mijn naam is Veronique Bya en ik ben holistisch THERAPEUT en oprichtster van Happy4Health, DE goed gevoel praktijk in Zonhoven. Een plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Het is mijn missie jou te helpen naar de meest gezonde en beste versie van jezelf!

 

Ik heb 15j ervaring in human resources en omdat ik daar voldoening in miste, ben ik in 2012 (tot 2017) mijn eigen huidinstituut gestart waarin mijn eerste echte passie & interesse ontstaan is naar wat er zich achter een (huid)klacht verschuilt.  Door mijn nieuwsgierigheid op het gebied van zelfbewustwording sta ik met beide voeten op de grond en kan ik aandacht hebben voor wat er binnenin jou leeft.  De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten, overtuigingen, gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!! Daardoor ben ik uitgerust met ruime kennis en ervaring in dit vakgebied.

Mijn eigen ontwikkeling

Zoals vele andere mensen, kwam ik op een bepaald punt in mijn leven obstakels/uitdagingen tegen.  Vanuit een diep verlangen naar persoonlijke groei ben ik me steeds meer gaan interesseren in 'mijn ware IK',   Ik vind het zowel voor mijzelf als mijn praktijk belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.  Want natuurlijk heb ik zoals iedereen als persoon ook mijn ontwikkelpunten en uitdagingen.  Zo ben ik zelf in contact gekomen met FKC® (Fundamentele Kinesiologische Communicatie). Daarmee aan de slag gaan was heel verrijkend maar bij momenten ook confronterend.  Zelfkennis en de bewuste keuzes die van daaruit kunnen voortvloeien, maken het leven waardevoller, boeiender en zoveel lichter.  Kinesiologie leerde me te luisteren naar mijn lichaam, wat het te vertellen had.  Ik leerde bewust zelf keuzes te maken en ernaar te leven. 

Ik besloot zelf mijn goed gevoel praktijk in Zonhoven te starten om met mijn kennis en ervaringen anderen ook zo goed mogelijk te ondersteunen naar hun meest energieke zelf.  Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van structurele, biochemische, maar vooral de emotionele en energetische belemmeringen die jij ervaart binnen jouw gezondheid.  Aangezien ik mijn passie voor huidverbetering niet kan loslaten, bied ik ook holististische huidbehandelingen aan.  Dit met het oog op zelfzorg, relaxatie, inner & outer beauty!

Opleidingen, trainingen en cursussen

2000-2017: A1 maatschappelijk werk optie personeelswerk: vnl. gewerkt binnen HR

2012: opleiding schoonheidsspecialiste

2013: Opleidingen Dr. Baumann: ingrediëntenleer, huidproblemen en huidverzorging bij kanker

2013: opleiding Laviesage: suppletie bij huidproblemen en huidverbetering

2015: Dermatologie voor gevorderde Schoonheidsspecialisten

2015: 2-daagse opleiding HuidExperte bij Diane Thijs (zonder afname examen)

2015: Opleiding ‘Hayoun specialisate Acné en voeding: 7 componentenmethode’.

2018-2019: Opleiding professioneel coach (Systo Hasselt) en FKC therapeute (Bij Dr. Kristien Mechelmans)

2019:

  • 2-daagse opleiding Nutritionele Psychologie bij Coranima in Tongeren

  • Workshop 24/4/2019: de invloed van stress op het lichaam en brein bij Sohuman Bilzen

  • Workshop in 'leren loslaten' bij loslaatacademie van auteur 'Jan Bommerez' in Nederland

  • Workshop Aromatherapie 

2020: Integraal Nutritioneel therapeut 3IsOne-coach via Christel Stevens 

Daarnaast vind ik het belangrijk om me regelmatig bij te scholen en lectuur te lezen die aanleunt bij mijn werkzaamheden.   Ook laat ik mezelf regelmatig coachen en me op andere manieren inspireren.