Holistische 
beauty therapie

 

  • Wil jij duurzaam een stralende en gezonde huid?

  • Besef jij dat jouw huid de spiegel is van hoe jij je voelt? 

  • Ervaar jij door je huidklachten dat je onzeker bent en niet meer weet hoe deze aan te pakken?

  • Kies jij BEWUST om natuurlijke producten te gebruiken?

  • Wil jij terug meer zelfvertrouwen en hieraan werken door te kiezen voor een cosmetische EN therapeutische behandeling in 1?

  • Wil jij inzicht in de ECHTE oorzaak van jouw huidprobleem, vanbinnen en vanbuiten? 

IMG_1480.jpg

Holistische huidverzorging is niet alleen beperkt tot het herstellen van de huid, het is een totaalplaatje van een levensstijl waar zelfzorg in al haar aspecten centraal staat.
 

Onze huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is een reflectie van de staat van onze gezondheid. Jouw huid heeft het vermogen om zichzelf te herstellen en de behandelingen bij Happy4Health ondersteunen uiteraard dit proces.  Er komt meer bij kijken dan alleen de huid te observeren, analyseren en dagelijks te verzorgen. Ook de interactie tussen het fysieke (voeding, leefstijl) en mentale (emotionele welzijn & stress) aspect is belangrijk (80% van huidproblemen heeft een psychische oorzaak). Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid. Is er een disbalans, dan is dat ook zichtbaar in onze uitstraling, ons gelaat. De focus ligt hier op het oplossen van je huidprobleem van binnen naar buiten en omgekeerd. Want ook je huidbeeld kan een enorme impact hebben op hoe jij je voelt! 

Happy4Health richt zich op INNERLIJKE & UITERLIJKE schoonheid: een gezonde huid in een gezond lichaam!

Een bredere visie op de huid en jouw gezondheid is belangrijk als jij wilt stralen.

Ik verwelkom je in de holistische aanpak van je huid bij Happy4Health.  De combinatie van mijn jarenlange ervaring als huidcoach en een rijke ervaring op vlak van voeding, lifestyle, coaching, kinesiologie & energetische behandelingstechnieken bieden jou een bijzonder unieke en aangename zintuiglijke ervaring. Een goede skincare routine is belangrijk, maar lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk. Er is geen enkele gezichtscrème die een huid zo laat stralen als positieve energie. Daarom gaat dit bij Happy4Health hand in hand.

Een streling voor je huid, hart en ziel!

Happy4Health zorgt voor   ...

Een vitale, gezonde huid in balans zodat jij vol zelfvertrouwen kan stralen door de combinatie van gelaatsbehandelingen, de JUISTE producten EN de aanpak van binnenuit. 

> met duurzame resultaten door het gebruik van natuurlijke groene cosmeceuticals & aromatherapie!

> met mijn persoonlijke aandacht, deskundig en eerlijk advies!

> de nodige aandacht voor jouw huid in een heerlijke ontspannen sfeer waar jij volledig kan ontstressen!

> een duidelijke gerichte en gepersonaliseerde aanpak afgestemd op jouw huidige fysieke en mentale welzijn, ook voor thuis werken we met een huidverzorgingsritueel.

> een breed scala aan specialistische manuele behandelmethoden.

> elke behandeling werkt ook therapeutisch en stimuleren het gevoel van zelfliefde ( via de meridianen, reflexzones, energetische technieken, acupunctuurpunten ,...)

Benieuwd?

Zou je graag eens willen kennis maken met de behandelingen en de mogelijkheden bij Happy4Health? Weet je niet goed welke behandeling past bij jou?  Boek dan zeker  'The woman within you" waarin jij mag ontdekken wat je huid, hart en ziel nodig hebben.

Logo-Happy4Health-color transparant.png

Zij gingen jou voor...

ervaring skin therapy 2.jpg

Ann K.

Ben jij klaar om te investeren in een mooie gezonde uitstraling? 

​> Korte kennismaking en mogelijkheid om jezelf te landen tijdens heerlijk geurend voetbadje. 
Bespreken van je huidvraag en eventuele andere levensvragen.
> Doelgerichte & gepersonaliseerde gelaatsbehandeling van 1,5u met:
* aromatherapie doorheen heel de behandeling
* korte energetische behandeling om te komen tot volledige ontspanning zodat jij kan loslaten en ontvangen.
* gelaatsmassage afgestemd op wat jij nu nodig hebt cosmetisch en therapeutisch
* reflexmassage van de voeten afgestemd op de noden van jouw lichaam
*  achteraf mogelijkheid tot bespreken van jouw beleving, gevoelens en emoties
* Reinigen met thee of gezuiverd water.

> Een MINI Huidverzorgingspakket twv 58€ (exclusief in de vooropgestelde prijs) kan aangekocht worden om kennis te maken met het productengamma! Ook thuis je huid verzorgen met de juiste producten draagt bij aan een gezonde huid, aangevuld met een huidverzorgingsroutine! Dit pakket geeft je de mogelijkheid om te voelen wat het met je huid doet vooraleer je een volledig pakket zou aankopen. 

Deze intensieve huidverstevigende behandeling is een ware wake-up call voor je huid!  De zeer specifieke massagetechnieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid.  Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.  Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen.  De reflexzones waarmee gewerkt wordt, zijn er speciaal​ op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.  Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes.

> Bespreken huidconditie na 1ste consult en ervaring gebruik voorgestelde thuisproducten

> Reiniging, dieptereininging (pre-peel, peel, ...), epilaties

> Gepersonaliseerde massage (guasha, collageen booster, ...) waarbij ook de huid van binnenuit wordt gestimuleerd door te werken op de gelaatsmeridianen en reflexpunten.

> Masker met een decolletémassage / nek-en schoudermassage

> Afwerking met serum en crème 

Een behandeling die steeds op jouw huidbeeld en welzijn wordt afgestemd om tot de beste resultaten te komen. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijke rust. Even weg uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.  De gebruikte technieken en producten werken samen voor een totale gepersonaliseerde verzorging.

> Bespreken huidconditie

> Reiniging, dieptereininging (pre-peel, peel, ...)

> Epilaties wenkbrauwen en bovenlip (extra's zijn bespreekbaar alsook verven van wimpers en wenkbrauwen)

> Gepersonaliseerde massage (afhankelijk van je huidvraag)

> Masker met een hoofd, nek-en schoudermassage/ decolletémassage

> Afwerking met serum en crème 

Een behandeling als geen ander. De holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou.   Dit ritual draagt bij aan innerlijke balans, stabiliseert emoties en ondersteunt daarmee de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van de vrouw: FEEL LIKE A QUEEN! Naast deze therapeutische eigenschappen heeft de combinatie van de essentiële oliën in deze behandeling ook cosmetische eigenschappen: een voedende, verjongende en verstevigende werking op de huid.

> Heerlijk geurend voetbadje
> Bespreken eventuele disbalansen van je huid.

> Andere fysieke of mentale klachten ook verder in kaart brengen want zelfkennis is namelijk het startpunt van je ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf.
* Hoe sta jij nu in het leven? Waar loop jij tegenaan? Hoe ben jij hier nu aanwezig? Welke overtuigingen blokkeren jou? Welke patronen staan je in de weg die je nu nog niet kan zien?

* Hoe voed jij jouw lichaam, brein en hart: voeding, emoties, overtuigingen, energiedoorstroming, ademhaling, beweging...)
> Reiniging, dieptereininging, epilaties
> Helende behandeling voorafgaand aan de gelaatsmassage 
> Gepersonaliseerde massage (afhankelijk van je huidvraag) met aangepaste aromatherapie (werkt cosmetisch en therapeutisch)
> Masker met de keuze Chinflex voet-en beenmassage, hoofd nek-en schoudermassage
> Afwerking met serum en crème 
> Glaasje water/thee en nabespreking