top of page

Vanaf april 2022 kan ik mezelf de eerste Organic touch therapeute noemen in Limburg!

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die 100% natuurlijk is en die verder gaat dan een traditionele gezichtsbehandeling? Geschikt voor alle wensen op het gebied van huidverbetering?

Vanaf vandaag mag ik mezelf 'organic touch therapeute noemen... yeah best wel fier op mezelf! Daarom bied ik deze behandeling in de maand april aan 77.5€ ipv 95€ (90 min.) Wat houdt dit precies in zo een treatment?!


Tijdens een Éminence Organic Touch Treatment geef ik je een rustige en diepgaande weefselmassage die de spieren in je gelaat, decolleté en nek aanzet tot herstel. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgespoord en opgeheven. Hierdoor ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie is weer vrij. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.


Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden uitgevoerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling in elke Touch treatment worden meegenomen. En dat ik al mijn expertise zo optimaal mogelijk voor je inzet.


De pure, zeer werkzame producten van Éminence Organics dringen tijdens de behandeling diep in de huid om daar hun werk te doen. Ze ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren de microcirculatie én verwijderen dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen ondertussen voor een intense beleving. Geen behandeling is hetzelfde, iedere keer zal ik deze afstemmen op de conditie van de huid en jouw persoonlijke wensen. Ervaar dat ontspanning én resultaat samen kunnen gaan.

RESULTAAT:

➜ betere doorbloeding van je huid

➜ stimulering van de aanmaak van collageen (weg met die rimpels)

➜ verbeteren van je huidconditie

➜ werkstoffen van producten worden beter opgenomen door je huid

➜ je huid gaat weer stralen

BESTE SALONBEHANDELING 2020

Wist je dat de Éminence Organic Touch Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?


Het juryrapport luidde:

“De beste gezichts-, nek-en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertjes en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.”

KUUR ÉMINENCE ORGANIC TOUCH TREATMENT

Een Éminence Organic Touch Treatment is de eerste stap naar huidverbetering. Alle behandelingen kunnen in kuurverband aangeboden worden, dit wordt dan ook geadviseerd. Met een kuur bereik je een sneller en mooier resultaat. Bij een kuur ontvang je altijd korting. Een kuur van 4-6 keer (iedere week of binnen 10 dagen een behandeling) geeft 10% korting op de behandelingen en 5% korting op de producten die worden gekocht!

Om het resultaat te behouden is het belangrijk de huidconditie op pijl te houden. Je kunt het vergelijken met sporten, wanneer je in conditie bent gekomen en je stopt met sporten gaat je conditie weer achteruit. Dit is met de huid niet anders. Om je huidconditie optimaal te houden is het sterk aan te raden om 1x keer in de 6 weken een behandeling te blijven ondergaan. Na de kuur evalueren we het resultaat en jouw wensen, en krijg je gepast advies voor de verdere behandeling/onderhoud.


Wil je graag een eerste afspraak maken voor een Éminence Organic Touch Treatment? Boek dan een kennismakingsbehandeling waar we tijdens een intake jouw wensen bespreken en je direct een behandeling op maat kunt ervaren.45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page