top of page

Acces bars / bodyproces

Art of Creation by House of Belluso_K9P4037.jpg

Gary Douglas en medeoprichter Dr. Dain Heer hebben tools en technieken ontwikkeld die je in staat stellen om op een praktische en gemakkelijke manier het leven te creëren dat je wenst.  Access Consciousness biedt je een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het idee dat jij het niet verkeerd hebt, jij Weet wat jij Weet, én dat bewustzijn alles kan veranderen.

Het doel is om het gewaarzijn van mensen te versterken (Empowering people to know that they know) en om het bewustzijn op aarde te vergroten.

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.  Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Een Access Consciousness® body process is een methode die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om energie te laten stromen en blokkades wegneemt.

Lees hier meer over deze processen.