Over Veronique

>   Veronique Bya

>   Zelfbewuste onderneemster

>  Autodidact, nordic walking, verslindt alle boeken mbt zelfontwikkeling,

     persoonlijke groei, hoe ons brein werkt, zelfzorg, HSP, ...

 Professional life coach, kinesiologe (FKC hulpverlener),

     nutritioneel therapeut (lifestyle/emo-eten), transformatiecoach, huidcoach

44 jaar en mama van 2 prachtige tieners

Mijn kracht...

Ik besloot zelf mijn goed gevoel praktijk in Zonhoven te starten na een lange periode van zelfonderzoek en persoonlijke groei.  Als jij je slecht voelt, weet dat je niet alleen bent!  ​ Ik heb dat ook meegemaakt en nu wil ik met jou delen hoe ik erin geslaagd ben om mijn leven te omarmen.  Ik heb:

# oude denkpatronen leren loslaten;

# terug leren voelen in mijn lijf ipv te piekeren en constant op zoek te gaan naar oplossingen om de erkenning te krijgen die ik nodig had;

# terug leren contact maken met mijn innerlijke drijfveren;

# mijn emoties en pijn leren omarmen en ruimte geven ipv deze weg te steken.

 

Mijn kracht zit in mijn inlevingsvermogen, sensitiviteit en in mijn vermogen om wat er op onbewust niveau speelt te vertalen naar duidelijke inzichten & tools waarmee jij de beste versie van jezelf kan neerzetten.

 

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik vrouwen mag begeleiden naar de meest stralende versie van zichzelf.  Aangezien ik mijn passie voor de  huid niet kan en wil loslaten, bied ik ook huidtherapie aan bij specifieke huidproblemen. Dit met het oog op gezonde en duurzame huidverbetering, zelfzorg, relaxatie, inner & outer beauty met organische non-toxic skincare producten!

Mijn opleidingen...

>  Schoonheidsspecialiste (na 17jaar gewerkt te hebben binnen HRM)

>  Dermatologie voor gevorderde Schoonheidsspecialisten

>  Opleiding ingrediëntenleer, huidproblemen (specialisatie acné &

     voeding) en huidverzorging bij kanker

>  Opleiding HuidExperte bij Diane Thijs

>  2018: Psychologie en mindfullness bij emotie-eten (Artiva): oplossing

     voor eet-en gewichtsproblemen

2018-2019: Opleiding professioneel coach (Systo Hasselt)

2018-2019: FKC hulpverlener (Bij Dr. Kristien Mechelmans)

>  2020-2021: Integraal Nutritioneel therapeut 3IsOne-coach (voed je

     lichaam, brein en hart voor een duurzame gezonde levensstijl)

​Daarnaast vind ik het belangrijk om me regelmatig bij te scholen en lectuur te lezen die aanleunt bij mijn praktijk.   Ook laat ik mezelf regelmatig coachen en me op andere manieren inspireren. 

IMG_1406.jpg
Gebarsten Aarde

Schoonheid is een samenspel van in contact staan met jezelf, uiterlijke verzorging en jezelf de juiste voeding geven op fysiek, emotioneel en energetisch vlak.

Mijn visie en missie

Mijn VISIE is holistisch waarmee ik wil zeggen dat het nooit enkel gaat om de fysieke ongemakken maar om de mens in zijn geheel.  Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat onder veel lichamelijke, mentale gezondheidsklachten en (huid)aandoeningen emotionele patronen en overlevingsmechanismen zitten, welke een verstoring in het lichaam veroorzaken wat zich dan uit in de vorm van pijn.  Onze gemoedstoestand beïnvloed met andere woorden onze fysieke en mentale gezondheid, alsook ons huidbeeld.  

Het Happy4Health concept doorziet, ontwortelt en herstelt allerhande (chronische) gezondheidsklachten en huidproblemen door de blokkades tot in de kern aan te pakken op fysiek, emotioneel en energetisch vlak (innerlijke & uiterlijke gezondheid). Luister naar je lichaam en wacht dus niet tot het schreeuwt! Zorg dat je jouw valkuilen kent en in je kracht kan staan!

 

Eens je ervaart welke ongemakken er schuil gaan onder jouw klachten, kan het proces van zelfontwikkeling en bewustwording in gang gezet worden.  En hoe fijn is het als dit kan gecombineerd worden met relaxerende, doelgerichte lichaams-en huidverbeterende behandelingen zodat jij straalt als de vrouw die jij werkelijk bent!

Mooi gezond? Ontdek hier hoe ik je hiermee kan helpen!