top of page

Goed gevoel coaching

 

20220316_142330.jpg

Als professioneel coach  met een holistische visie bied ik ondersteuning en begeleiding aan iedereen die het gevoel heeft vast te zitten en/of veranderingen in zijn/haar leven wil aanbrengen.  Mensen begeleiden door een moeilijke periode waarna ze zelf weer verder kunnen, dat is waarvoor ik ga.  Ik coach vanuit het  sterke geloof en vanuit vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft.

 

Mijn missie is om het hoogst mogelijke potentieel uit de mens te halen. We vergeten vaak welke onze krachten en talenten zijn. We zijn de verbinding met onszelf wat kwijt. Ik benader elke hulpvraag vanuit fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel perspectief. Concreet betekent dit dat ik in de coaching  aandacht geef aan leefstijl, (beperkende) overtuigingen & overlevingsstrategiën, emotionele blokkades en zingevingsvragen. Het is mijn intentie om jou hierin te begeleiden en te ondersteunen  zodat jij jouw talenten en mogelijkheden opnieuw leert kennen ; je opnieuw verbindt met jouw essentie en kan creëren waar jij naar verlangt.  

Bewustwording is DE basis om terug te komen bij de gezondste versie van jezelf omdat je het probleem aanpakt bij de KERN! Dit alles bepaalt jouw gezondheid, stressniveau en weg naar herstel! Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken zoals:

Screenshot_20231106_085814_Drive.jpg

FKC (kinesiologie)

Als FKC®-hulpverlener ga ik nog een stap verder en hanteer ik een methodiek (spiertesten) om te communiceren met jouw onderbewuste, dit is als het ware jouw harde schijf met alle info over jou, en dus ook over je klacht, je ziekte, je probleem). Hierdoor weet ik op welke domeinen de problemen zich situeren, zodoende dat ik ze laag per laag kan aanpakken: structureel, biochemisch, emotioneel en energetisch. Een klacht wordt veroorzaakt door een probleem of een onevenwicht op alle vier de domeinen, afzonderlijk of tegelijk. De domeinen kunnen mekaar beïnvloeden, zowel in positieve als in negatieve zin. Hierdoor breng ik de energie in je lichaam weer in beweging en kan de balans in je lichaam zich herstellen!  Deze aanpak brengt de energie in je lichaam weer in beweging en herstelt de balans in je lichaam! Je lichaam is ontworpen om zelfhelend te zijn. En ik leer je terug te luisteren naar jouw lichaam.  Het is net als het pellen van een ui. Na het verwijderen van een laag, werk je met de volgende, om steeds dichter bij de kern te komen.  Ons lichaam is zijn eigen ‘specialist’ en ‘weet’ wat het nodig heeft. Het kan alleen niet rechtstreeks met ons spreken, maar doet dat via klachten, symptomen, signalen, intuïtie, … Ik stel geen diagnoses met FKC! Mijn aanpak dient niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde, maar is aanvullend.

FKC therapie ZOnhoven
happy4health access bars.jpg

Healing

Ik werk met de energetische processen van Access Consciousness. Meer dan 50 lichaamsprocessen die een lichaam kunnen helpen veranderen en transformeren. Een Access Consciousness Body Proces is een methode waarbij verschillende plaatsen op het lichaam zachtjes aangeraakt worden waardoor specifieke energieën op deze plekken gaan stromen. Deze processen helpen het lichaam terug naar zijn oorspronkelijke functies, die helpen bij het herstel en de levensduur van het lichaam. Via kinesiologie test ik uit welk proces jij nodig hebt! ​Waar helpt een behandeling bij: > Verlichting en verandering bij lichamelijke ongemakken > Het loslaten van stress en trauma > Loslaten van oude patronen (ook familiesystemen) > Verhogen van de energie/versterken van het immuunsysteem > Terugdraaien van littekenweefsle en fysieke trauma's > Een betere verbinding met je lijf en intuitie > Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten > Makkelijker keuzes maken > Meer moeiteloosheid en flow in je leven > Meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet. Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam/gelaat licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

goed gevoel praktijk veronique.jpg
FKC therapie ZOnhoven

Ben je het praten beu? Accepteer jij jouw situatie en wil je er anders mee leren omgaan?

Wil jij jouw klachten ombuigen naar kracht? Ben jij bereid om jouw klachten anders aan te pakken en te LUISTEREN naar jouw lichaam? 

Ga je mee op weg en doorbreek jij die vicieuze cirkel waarin je nu gevangen zit?

Gun jij  jezelf een totale transformatie van jouw gezondheid & schoonheid op elk vlak van jouw leven: body, mind & soul?!

Zij gingen jou voor...

Veronique heeft me zo goed geholpen, zoveel tijd in mij gestoken en ze was effectief geïnteresseerd in mijn problemen. Ze zou er alles aan doen om je te helpen en te zorgen dat dit ook lukt. Ik ben zo blij dat ik bij haar ben langs geweest en hiervoor de tijd heb genomen om er samen aan te werken. 

Het was echt een unieke ervaring, zij kan zaken in je los maken die al zo lang vast zitten.  Ik kreeg soms de kriebels hoe goed zij mijn emotionele kant kende.  

Chapeau veronique, je voelt het echt aan en je hebt mij zo goed geholpen. Ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen gelijk je mij hebt geholpen. 

Wat ik mooi vond aan Veronique is dat ze de emotionele dingen waar ik mee worstelde er zo kon uitpikken zonder dat ik het haar heb verteld.   Het was een heel traject maar absoluut waard! Je weet waar je mee bezig bent op alle vlakken.  Eeen dikkeeee merciiii voor je hulp en je tijd.. 

Ann K.

bottom of page