top of page

Huidbelevingsrituelen
Huidverbetering | Relaxatie | Well-being
 

foto311.jpg

Een stapje verder ... 

Maak kennis met onze holistische behandelingen waarbij jij in totale ontspanning meer balans ervaart zoals nooit tevoren.. Iedere treatment is een grote bijdrage aan jouw algemeen welzijn en schoonheid op een gezonde en natuurlijke manier.  

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid.  Een zo gezond mogelijke en mooie huid start met je lekker in jouw vel te voelen... Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam en geest, zorgen onze huidbelevingsrituelen voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid! Huidverzorging is niet alleen beperkt tot het herstellen van jouw huid, het is een totaalplaatje van een levensstijl waar zelfzorg in al haar aspecten centraal staat. Ze helpen jou te stralen en in jouw kracht te zetten om lichaam, geest en ziel zo lang mogelijk gezond & gelukkig te houden. Dit is een complete wellnessbeleving. Door de speciale geurbeleving, helende handgrepen en massages kun jij de dagelijkse stress loslaten. 

Alle facetten van de huidverbeterende organic touch treatment worden ingezet om met de ultieme kracht van de natuurlijke producten te zorgen voor optimale anti-aging. Bij mij reserveer je geen gestandaardiseerde behandeling of tijdsduur maar een HUIDBELEVING. Jij mag hier ervaren wat natuurlijke en duurzame well-aging betekent!

Wil je all the way gaan en deze huidbeleving combineren met coaching omdat je vastloopt in jouw leven en ook op zoek bent naar rust... kies dan voor 'the beauty therapy inside & out' waarbij alle facetten van jouw "schoonheid" aangepakt worden bij de kern!

 

Heb je huidproblemen en wil je eerst onderzoeken wat de ECHTE oorzaak hiervan is, dan kan je best eerst de HUIDTHERAPIE boeken 

Schaduw op betonnen muur

Ann K.

jlantervaring beauty ritual sandra.jpg
bottom of page