top of page

Natuurlijke huidverbetering & well-aging

organic touch foto.jpg

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur !

Dat is de missie van mijn nieuwe concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics & Lakshmi ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken van de Organic Touch treatment verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten diep in de huid om hun werk te doen.  In deze behandeling wordt jouw huid ontgift, gevoed, gehydrateert en de de microcirculatie ervan verbetert De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.  De meesten ervaren deze behandeling als 'heel verschillend dan een traditionele gelaatsbehandeling'.

Maak kennis met onze organic touch treatments die met de ultieme kracht van de natuur voor optimale anti-aging zorgen. Bij mij reserveer je geen gestandaardiseerde behandeling maar een tijdsduur. Tijdens de verschillende behandelingen ervaar jij wat natuurlijke en duurzame well-aging betekent waarbij jij in een totale ontspanning ongedwongen meer balans ervaart zoals nooit tevoren.

Wil jij nog een stapje verder gaan... 

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid.  Een zo gezond mogelijke en mooie huid start met je lekker in je vel te voelen... Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam en geest, zorgen onze beauty rituals voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid! Huidverzorging is niet alleen beperkt tot het herstellen van de huid, het is een totaalplaatje van een levensstijl waar zelfzorg in al haar aspecten centraal staat. Ze helpen jou te stralen om je weer in jou kracht te zetten door middel van natuurlijke cosmetica om lichaam, geest en ziel zo lang mogelijk gezond & gelukkig te houden. Dit is een complete wellnessbehandeling . Door de speciale geurbeleving, helende handgrepen en een heerlijke gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

Iedere treatment is een grote bijdrage aan je gezondheid en het draagt bij aan huidverbetering op een gezonde en natuurlijke manier. Maak kennis met onze holistische behandelingen die met de ultieme kracht van de natuur voor optimale well-aging zorgen. 

 

Heb je huidproblemen en wil je eerst onderzoeken wat de ECHTE oorzaak hiervan is, dan kan je best eerst de HUIDTHERAPIE boeken 

Heb je nog andere (chronische) gezondheidsklachten of loop je aan tegen een depressie of burnout, misschien is FKC therapie iets voor jou!

 • Kom je voor de eerste keer? Boek dan altijd dit huidverbeterende gelaa...

  2 uur

  95 euro
 • Een basisbehandeling van ongeveer 60 min.

  1 uur

  82,50 euro
 • Een uitgebreide touch treatment met Eminence organic skincare.

  1 uur 30 min

  110 euro
 • Een kuur van 4 touch treatments (aangepaste peelings & touch massage)

  1 uur 15 min

  90 euro
 • Huidbehandeling van 1.5u en extra RITUEEL afgestemd op uw noden

  2 uur

  145 euro
 • Therapeutische & huidverbeterende behandeling

  2 uur 30 min

  165 euro
Schaduw op betonnen muur

Ann K.

jlantervaring beauty ritual sandra.jpg
OrganicTouchTherapeut DBA.png
bottom of page